Future leiderschap

Leiderschap is van iedereen

Het verschil maken met servant leiderschap.

Servant leadership… dienend leiderschap… gastvrij leiderschap… gezond leiderschap. Vier uitspraken die onze overtuiging rondom leiderschap duidelijk maken. Het komt neer op iets heel simpels, namelijk als leider de vraag stellen: “Wat heb je van mij nodig?”.

Hoe het werkt

Als je als leiderschapsteam met ftf aan de slag gaat om je leiderschap skills future proof te maken dan kom je al snel in een ‘pressure cooker’ opdracht. Een niet alledaagse setting of, zoals ze het binnen de ftf noemen, het ‘leiderschapsexperiment’ waar je wordt uitgedaagd je ware leiderschap skills te tonen, gewoon zoals het is. Met 10 touch points gaan we reflecteren en vorm geven aan leiderschap. We kiezen altijd voor een niet alledaagse setting zodat je volledig uit je comfort en ingesleten patronen gaat en je de puurste vorm van leiderschap laat zien.

Deze leiderschapsexperimenten kun je met je leiderschapsteam aangaan (heel impactvol op organisatiebreed niveau) of individueel. Wat je meeneemt na een leiderschapstraject is direct toepasbaar: de volgende dag.

Wie je gaat zien

Sara van Broekhoven en Kevin Weijers. Beide andersdenkend en aanvullend op elkaar in de zin dat Sara je graag inspireert op haar visie ‘leiderschap van de toekomst’ en dat Kevin je graag uitdaagt om experimenterend jouw leiderschapsrol naar de toekomst door te ontwikkelen. Samen weten ze zeker dat juist door experimenterend naar jouw leiderschap (en die van jouw organisatie) te kijken, je erachter komt wat wél en niet (ook belangrijk) werkt!

podcast

Servant Leadership

met Ineke Kooistra
Aflevering #4 | 16 min 12 sec

Servant Leadership oftewel, gezond leiderschap! Ineke is eindverantwoordelijke voor The Works: moederbedrijf achter de snelgroeiende internationale recruitmentbureaus en banenplatforms YoungCapital, YoungCapital NEXT, Jobbird.com en StudentJob. In deze podcast vertelt Ineke ons meer over haar stijl van leidinggeven, over mentale weerbaarheid en het belang van werkplezier.