A Touch of Happiness

Teambuilding

Betrokken bij de maatschappij

In samenwerking met FutureTalentFactory (ftf), Stichting Club Goud (CG) én Rituals is ‘a Touch of Happiness’ ontstaan. Een gezamenlijke wens van deze partijen is om onze ouderen betrokken te houden bij de maatschappij en hier zetten wij ons dan ook graag voor in!

Een ander soort teambuilding

‘A Touch of Happiness’ biedt klanten, organisaties en teams een ander soort teambuilding dan waar normaal gesproken de zak met geld naartoe gaat. Deze teambuilding draait om saamhorigheid, om iets ‘goeds te kunnen doen voor de ander’, om sociale impact en om maatschappelijk betrokken zijn.

Social responsibility

Tijdens deze teambuilding is er persoonlijke aandacht voor onze ouderen en geven jullie hun weer een fijn gevoel, wat niet alleen hen, maar ook jezelf een heel fijn gevoel brengt. Met je team een activiteit als deze aan te gaan is niet alleen een erg mooie teambuilding, maar biedt ook de kans op het voldoen van onze social responsibility: namelijk iets terug te doen voor de maatschappij.

Enkele reacties

“Wat hebben de bewoners van een A Touch of Happiness genoten. De communicatie en samenwerking met Caressa verliep erg soepel. We hebben meerdere malen via de telefoon prettig contact gehad. Het was al heel snel duidelijk wat de opzet en het doel was van deze activiteit, ook omdat ik het draai- en playbook ruim van tevoren via de mail heb gekregen. Op de ochtend zelf was Caressa met de vrijwilligers op tijd op de locatie aanwezig zodat ik nog het één en ander kon toelichten over wat de vrijwilligers konden verwachten wat betreft de bewoners. De vrijwilligers waren erg enthousiast en hadden er duidelijk zin in. Wat hebben ze de bewoners verwend met aandacht, handmassage en manicure. Mochten we dit project nog een keer aangeboden krijgen dan maken we daar heel graag weer gebruik van.”

Miranda van Osch
Welzijnsbegeleider Noorderkroon/ Nieuwehagen

“Afgelopen week heb ik deel mogen uitmaken van het project ‘A Touch of Happiness’. Wat een bijzonder mooi initiatief! Jong verbindt met ouder! De aandacht en lach op alle gezichten, lief, dankbaar, zo waardevol en hartverwarmend. Wat een klein beetje aandacht en er mogen zijn voor de medemens niet kan betekenen en oplevert, voor iedereen. Want ook mijn hart maakte een sprongetje. Goud waard! Ik gun jullie en iedereen die jullie hiermee laten stralen een supermooi vervolg!”

Bernice Lathouwers
AFP

Vind jij dit nou ook zo’n tof concept om zelf te organiseren? Ga jij op pad met jouw team? Gebruik dit playbook dan vooral als leidraad!