Future of Work Experience

Beleef het! Live, hybride of virtueel.

Dé experience die direct een beweging in gang zet.

#voordeheleorganisatie #cultuurverandering #anderswerken #nieuwsgierignaardetoekomst

FTF inspireert mensen, teams en organisaties in hoe waarde te creëren voor de toekomst van werk! Mensen bewust maken van toekomstig talent. De boel opschudden én doorontwikkelen en vervolgens samen de slimste oplossingen bedenken. Dat is waar wij voor staan!

In de afgelopen jaren is er veel gebeurd en we zien dat er enorme behoefte is om in beweging te komen, de juiste beweging naar de toekomst die in rap tempo is veranderd en dat vraagt iets van de mens! In onze groeiprogramma’s pakken we dat gedegen aan en vaak creëren we binnen 1 groeijaar een impactvolle beweging. Echter, we mogen misschien wel iets vlotter in de actie. Vandaar deze experience die direct een golfbeweging in gang zet!

“De grootste golf begint als rimpel, maar aan het einde van zijn reis stopt de hoogste berg hem niet”

Hoe het werkt

In de Toekomst van Werk Experience doorlopen we de U-Theory van Otto Scharmer. Een theorie:

  • over de capaciteit van een persoon e n community om een eigen toekomst te creëren;
  • voor het begrijpen en voeren van verandering, innovatie en leiderschap. Zie het als een ‘ontdekkingsreis’ naar ‘de bron’ in mensen: dat wat hen het diepste drijft.

Dit klinkt heel groot, maar het mooie aan deze experience is dat mensen het op een luchtige en toch impactvolle manier krijgen aangeboden. Wij hebben deze vorm verschillende keren getest en de impact van 1,5 uur zo met elkaar bezig zijn is groot, de energie is verrassend en het ultieme resultaat is verbinding en veranderingszin!

Live, hybride of virtueel

Deze experience komt het beste tot zijn recht in een theater. Dat kan bij jullie in de buurt of bij ons om de hoek (VUE Bioscoop) en met een fijne informele afsluiting op onze werklocatie. Stel, we kunnen niet live of fysiek samen komen. Dan gaan we gewoon virtueel! We zenden dan uit vanuit onze studio in Rosmalen (of wellicht hebben jullie ook een studio). De experience op deze manier aan te bieden is (bijna) net zo impactvol als live of fysiek. Wij nodigen de gasten uit die ook in de stream betrokken worden en we hebben altijd een interactieve verbinding met de gasten, omdat we werken met een verbinding waar mensen ook actief deel kunnen nemen en zichtbaar zijn in de stream. Zo zijn we toch dichtbij.

Wie je gaat zien

Sara

Sara verzorgt pakkende keynotes die het publiek door de U-Theory heen begeleiden. Met rake voorbeelden, toekomstscenario’s, een flinke dosis zelfspot en humor krijgt ze het voor elkaar je mee te nemen op een onvergetelijke reis. Sara heeft geen standaard riedeltjes. Ze verwerkt in haar keynotes echte verhalen van én met jullie eigen collega’s. Dit maakt de impact nog groter en dichterbij. Sara kruipt als het ware in de cultuur van jullie organisatie en gaat met jullie eigen cultuurdragers de productie van de show maken.

Eva & Davy

Naast het verzorgen van onze podcasts en producties is Eva ook zangeres en zingt prachtige nummers die de keynotes kracht bij zetten en die het publiek de gelegenheid geven om dat wat is gezegd op zichzelf te reflecteren. De nummers die de revue kunnen passeren zijn niet onbekend: Lady Gaga, Ava Max, Danny Vera, Calvin Harris, Pink en zelfs Anita Meyer komen voorbij. Ineens kan het zijn dat dit nummer een hele andere betekenis krijgt. Eva wordt begeleid door Davy op ‘de keys’ en dat zorgt voor een hele fijne sfeer!

Wat anderen zeggen

Game changing. Verrassend dichtbij. Ik heb zin in de toekomst joh (die is morgen al!). Ontroerend. Prikkelen. Cabaret / Vermakelijk met een serieuze boodschap. Spannend en toch ook weer heel veilig en vertrouwd. Voel me super verbonden met m’n collega’s. De toekomst is misschien wel spannend, maar niet eng!

podcast

Future of Work Experience

met Sara van Broekhoven en Eva van der Donk
Aflevering #3 | 14 min 07 sec

We schrijven en praten er veel over online, want de Future of Work Experience is HOT TOPIC! In aflevering 3 vertellen Eva en Sara over de Future of Work Experience. Hoe is het concept ontstaan en wat houdt deze beleving precies in?