Future medewerker

Community to the future

Een effectieve en impactvolle manier om in beweging te komen.

Wij durven te zeggen dat leren nooit ophoudt, dat doe je een heel leven lang! Elke dag mag je jezelf inspiratie gunnen…ok elke week is ook helemaal prima. Er gebeurt veel in de wereld van werk en de toekomst van werk. Banen verdwijnen en verschijnen. De belangrijkheid van sommige vaardigheden vervaagt en weer andere rijzen op en worden steeds belangrijker! Dit is wat we beetpakken in de ‘community to the future’.  De content wordt continu ververst met rake thema’s, podcasts, prikkelende methodes, mooie toekomstgerichte verhalen die impact maken en we combineren verschillende eco systemen met elkaar wat een heel andere dimensie geeft aan leren!

Community platform (op maat)

Bij ons kun je kiezen voor toegang tot ons community platform of we bouwen een community platform bij jullie. Super simpel! Niet nog een systeem/tool erbij, maar gewoon op jullie eigen platform/communicatietool (dat kan van Microsoft Teams tot alles wat cloud based is).

Hoe het werkt

We hebben in 3 thema’s onze online communities opgebouwd: IK, WIJ en HET. In onze community kom je niet alleen maar video’s tegen met onze koppen. We laten mensen in de wereld verhalen vertellen (klanten, ouderen (die niet meer werken), kinderen (die nog niet werken) die passen bij de toekomstgerichte thema’s! Door videomateriaal, blogs en experimenten dagen wij iedereen uit actief en nieuwsgierig naar de toekomst te kijken!

IK | ME

Alles wat persoonlijke ontwikkeling raakt! Future skills ontrafelt, hoe je écht het verschil maakt als professional (maakt niet uit wat je rol is, van Facilitair medewerker tot de CEO).

WIJ | US

Alles wat co-creëren, recreëren, samenwerken en ecosystemen aanraakt. De IK/ME in relatie tot de ander/de omgeving. In onze toekomst het liefst zo vernieuwend, vloeibaar (voor sommige voelt dat beetje vreemd) mogelijk. Verder kijken dan je eigen afdeling, verder dan je eigen branche én zelfs je eigen organisatie. Gewoon kris kras door elkaar heen!

HET | IT

Alles wat te maken heeft met innovatie op de dienstverlening en product (wat je uiteindelijk levert van de IK/ME en de WIJ/US) – wat heeft een ander aan jou en de samenwerkingen die je aangaat!

Wat het oplevert

Met 1 ‘shotje’ per dag of week (net wat jou past) ben je voorbereid, word je wendbaar en kijk je vol verlangen uit naar de toekomst! Mooie bijvangst is dat het niet alleen jou/jullie medewerkers individueel sterker maakt, samenwerken en elkaar vinden (ook op platforms) gaat enorm toenemen (er valt wat te halen!) én de innovatiekracht van de tent gaat met sprongen vooruit, buiten kaders denken en alles in belang van de klant (niet het proces) staat voorop!

Goed te weten: elke eerste maandag van de maand staan we in onze studio; ook klanten kunnen daar maatwerk video’s of podcast opnemen! Voel je welkom!