Dit is ons team

Deze toppers maken het mogelijk

Sara van Broekhoven

Founder & Futurist

Sara (de maker) is de ‘opschudder’. Met haar scherpe en creatieve visie op de toekomst van werk weet ze, met een bak humor en visualisaties, leiders, teams en organisaties in beweging te brengen. Ze is expert in thema’s als #toekomstvanwerk #futurist #toekomstscenario’s #toekomstvanwerkexpert #hospitality #servantleadership #futureupskilling en #cultuur.

Kim van Stippent

Community Builder

Kim (de waarmaker) is binnen ftf degene die zorgt voor het fundament van veiligheid en vertrouwen bij onze klanten. Dit fundament is de basis voor het bouwen van sterke teams en communities. Ze is een resultaat- en oplossingsgerichte aanjager en daarnaast én daarin ook een structuurmaker. Ze is ‘magisch’ met de thema’s #verbinden #vertrouwen #samen #groei #communities.

Eva van der Donk

Producer & ‘singing’ co-facilitator

Eva (de co-facilitator) heeft een vloeibare rol binnen ftf (#liquidworkforce). Ze is betrokken op verschillende vlakken en zet ook haar 20% – namelijk een grote passie voor muziek- graag in tijdens haar sessies. Mensen enthousiasmeren, inspireren én raken is een grote kracht. Ze maakt nieuwsgierig, brengt je in beweging en werpt een blik op de toekomst! Thema’s die bij Eva matchen #productie #nieuwsgierigheid #inspireren #podcasts #zang

Ons support team

Kevin Weijers

Experimenten Expert

Gertjan Kleine

Graphic Facilitator

Davy Hitipeuw

Video Editor & Keybordist

Elisah van Beugen

Grafisch Designer

Stefan Prinsen

Cijfers & Analyse

Stephan Ummelen

Cultuur

Richard de Hoop

Orkestspel

Hennie Brons

Coach

Janice Wissink

Development Expert

Susan Arcidiacono

Acteur

Unlimited Vision & Sound

Studio & Techniek