Onze trainees

We hechten veel waarde aan het bieden van kansen aan jongeren van de nieuwe generatie om zich klaar te maken voor hun #toekomstvanwerk. We bieden ze dan ook graag de tofste traineeplek van de wereld!

Jildau

Hotelmanagement | Breda University of Applied Sciences

Tijdens haar traineeship binnen FTF was er ruimte om haar eigen toekomst rol te onderzoeken, haar skills verder te ontwikkelen en pakte ze met veel daadkracht en energie diverse nieuwe initiatieven op. In co-creatie met de stichting Club Goud en hospitality partner Anne & Max lanceerde ze het initiatief genaamd ‘De Babbelbox’ voor ouderen, waarbij ze diverse woon-zorg locaties bezocht en 1-op-1 aandacht gegarandeerd werd met de ouderen onder het genot van een heerlijke babbelbox. Jildau studeerde bij ons ook af en deed samen met team FTF onderzoek naar het thema: “Van organisatiecultuur naar een Employer Brand”. Jildau kwam binnen als enthousiaste studente en studeerde af als echte FTF collega! Dit maakt ons trots!

Anne en Fleur

Marketing & Communicatie | Avans Academy

Anne & Fleur gingen in 10 weken tijd aan de slag met een onderzoek naar een #futurefit HR. Ze schreven een marketingcommunicatieplan en spraken met ons netwerk aan HR professionals over dit vakgebied. Ze onderzochten het belang van een futurefit HR en welke shifts er nodig zijn om een futureproof HR te creëren binnen organisaties. Tijdens deze 10 weken kwamen ze samen tot een missie namelijk, organisaties bewust maken dat een #futurefit HR de aders zijn van een #futureproof organisatie! Samen met onze graphic facilitator collega Gertjan, ontwikkelden ze deze prachtige praatplaat: YOUR FUTURE FIT HR!

Caressa

Communicatie | Fontys Hogeschool

‘A Touch of Happiness!’ Caressa kwam bij ons een kijkje nemen in de corporate wereld (meeloopstage) en organiseerde als stageopdracht een evenement waarbij #social impact en #teambuilding voorop stonden. Met ‘A Touch of Happiness’ heeft Caressa in samenwerking met FTF, stichting Club Goud en het merk Rituals de krachten weten te bundelen. Dit hield in dat diverse teams (klanten van FTF) met Rituals producten aan de slag gingen om onze ouderen in de gemeente Den Bosch te verblijden met persoonlijke aandacht, een babbeltje, lekkernij en een handmassage. ‘A touch’ met heel veel impact dus! Voor de teams een bijzondere vorm van teambuilding omdat ze even ‘uit de comfort zone’ mochten treden en daarnaast #doinggood voor onze ouderen ook wat brengt op het vlak van persoonlijke groei. Caressa heeft het event van A tot Z begeleidt en georganiseerd met als resultaat een duurzaam social impact event wat landelijk uitgerold zal worden binnen stichting Club Goud!

Nikki

Business Innovation | Avans Hogeschool

Innovatie! Daar wordt iedere organisatie blij van. Deze gedreven en jonge professional studeerde bij ons af met een innovatieonderzoek en dit keer op een bestaand FTF concept. Ze stak de (oude) Future of Work Experience in een nieuw jasje en bracht ons bij het Theatercollege! In maart 2024 vindt de eerste officiële try-out hiervan plaats. Niet alleen gaf ze FTF een waardevolle innovatie, ze toonde vol vertrouwen haar expositie op Avans Hogeschool en studeerde af met een killer presentatie. Nikki, you did it!

Maud

Hotel Management | Hotelschool Maastricht

Maud is een nieuwsgierige, creatieve professional met een ondernemende geest. Wij noemden haar ook wel de ‘fire starter’: als in een idee creëren en écht aanzetten! Maud ondervond tijdens het meelopen in ons bedrijf en met onze sessies dat ‘Gastvrijheid’ een eigenschap is met heel veel toekomstwaarde, echter onderschat in het bedrijfsleven. Een service bieden aan jouw werkomgeving die niet verwacht is, niet in het functieprofiel staat, echter wel enorm gewaardeerd. Om gastvrijheid te motiveren bedacht Maud het #gasvrijheidsspel; een doosje voor gastvrijheid. Ook bedacht ze onder het mom van simpeler werken, een locatie waar de klant naar ons kon komen. Het idee ontstond in februari 2020 en werd in april 2020 een feit! Van een ‘saai kantoor’ verhuisde wij naar LOFT; onze fijne werkhuiskamer waar klanten zich thuis voelen en mogen nadenken over de toekomst van werk.

Waar Maud helemaal haar plek binnen FTF gevonden had en we binnen ons team een rol voor haar hadden bedacht konden we haar helaas, door de omvang van de Covid periode, niet behouden. Wel is er nog steeds goed contact en was ze onlangs bij ons te gast in onze podcaststudio!

Madelief

Management Assistant | Koning Willem 1 College

Madelief startte in de uitdagende Covid periode haar traineeship. Nadat ze maanden thuis had gezeten kon ze niet wachten om bij ons aan de slag te gaan om mee te draaien in ons dagelijkse ritme. Madelief wilde alles leren en verwonderde zich over hetgeen ze op school leerde en hoe het er in de praktijk aan toe ging. Ze schreef daarover een blogSchool vs reality’. Madelief heeft binnen FTF kunnen ontdekken welke mogelijkheden er zijn binnen het #Assistantvak maar heeft ook enorm hard gewerkt aan haar persoonlijke ontwikkeling om meer uit haar comfortzone te stappen zoals het presteren voor groepen én meer lef durven tonen. Als finale oplevering heeft ze nog een toffe bedrijfspitch van ons gemaakt in de vorm van een film. Met deze #bedrijfsfilm wilde ze een inzicht te kunnen geven in wat FTF doet, maar ook om managementassistentes en studentes te inspireren.