Inspiratiesessies

Future Talks, experimenteren, podcasten and more!

Future Talks

Interactie, verbinding en zichtbaarheid

Wanneer heb jij voor het laatst een goed gesprek gevoerd met jouw leidinggevende, collega (‘s), team en/of afdeling? Over thema’s waar, in het ritme van de dag nauwelijks tijd voor is? In de workshop Future Talks nemen we de ruimte voor inspiratie, experimenteren én om met oprechte interesse te luisteren naar de inbreng en denkkaders van de ander.

Lees meer

Effectieve Communicatie

Aandacht aan het geven van feedback

Op de werkvloer vinden we dat we elkaar moeten kunnen ‘aanspreken’, ongeacht welke functie of leeftijd je hebt. Toch merken we dat dit in de praktijk best lastig is. Want hoe geef je nou je mening? Op welke manier spreek je jezelf uit tegenover jouw collega? Hoe spreek je jouw manager ergens op aan?

Lees meer

Experimenteren

‘Gewoon’ doen

In deze workshop gaat spreker en schrijver Kevin Weijers met de deelnemers aan de slag op het gebied van experimenteren. Vanuit nieuwsgierigheid en met verhalen van experimenten uit de praktijk, daagt hij zijn publiek uit om eens anders naar je eigen omgeving en werkelijkheid te kijken.

Lees meer

Podcasten

Dé musthave voor iedere organisatie

Ontdek op een luchtige, laagdrempelige manier deze nieuwe communicatietool! In deze workshop leren we je de basis van het podcasten en inspireren we je over podcast onderwerpen, platforms, hosts en gastsprekers. Jouw team, die ene collega of die vooruitlopende afdeling krijgt letterlijk een stem!

Lees meer

Cultuur Canvas

Focusplan voor teameffectiviteit

Cultuur is belangrijk. Het geeft gewoonten, gedragingen en afspraken weer die bij een team horen. Het geeft focus, richting en zorgt dat we kunnen reflecteren op individueel en team niveau. In deze sessie gaan we op een toegankelijke, efficiënte en bruikbare manier met elkaar kijken naar hoe dit er bij jullie uit ziet.

Lees meer

Insights Discovery

Verschillen eenvoudig, inzichtelijk en bespreekbaar maken

Ieder mens is uniek, met bijzondere talenten, kwaliteiten en persoonlijke voorkeursstijlen. Juist deze unieke verschillen maken een mens of een team bijzonder en zorgen voor toegevoegde waarde; nu en in de #toekomstvanwerk. Zelfinzicht en inzicht in anderen zorgt voor begrip, erkenning en respect.

Lees meer