“De toekomst van werk is ‘human led and tech powered’” Download ons onderzoek over AI en de impact op de Future Workspace.

Keynote

‘High tech, high touch’

De impact van AI op de toekomst van werk

Jouw beste collega.

We onderzoeken de impact van #AI op de toekomst van werk. Sara van Broekhoven ontwikkelde recent een energieke keynote over hoe je beste vrienden wordt met #AI in jouw werk! Want waar veel onrust heerst over #AI en de impact op rollen, is onze visie dat #AI jouw beste collega zal worden.

Wij geloven in een door technologie aangedreven én door mensen geleide samenleving. Laat #AI de basis (oftewel de basic ‘shit’) overnemen en het zal cruciale tijd voor jou als mens creëren om de toekomst te leiden. En dat laatste, is nodig!

In deze keynote krijg je een beeld op de toekomst van werk waarin zowel #AI als mensen in balans zullen zijn.

DE SAMENWERKING 

Human Led & Tech Powered

Geleid door mensen, ondersteund door technologie

DE VOORSPELLING 

Impact op banen

85 miljoen rollen zullen verdwijnen door #AI en 97 miljoen rollen zullen verschijnen dankzij #AI

Meer over Sara

Sara is een futurist die trends en kansen in de toekomst van werk op de voet volgt. Ze gelooft er sterk in dat mensen de toekomst zullen leiden, ondersteund door technologie. De keynote duurt 2 uur en Sara’s publiek zal vertrekken met een eenvoudige activatie op #AI om al de volgende dag te implementeren! De keynote kan zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

Ben jij nieuwsgierig naar deze energieke, fijne en inspirerende spreker?