Topteams

… zijn toekomstmakers!

Niemand is hetzelfde en dat moeten we ook niet willen

We starten deze interactieve sessie met een energieke keynote over wat sterke teams écht sterk maakt. We zoomen vooral in op de rollen die een sterk team nodig heeft. En dan gaat het bij ons niet zozeer over de functionele rollen (wat doet iemand in het team)… Nee, het gaat vooral over de karakterrollen (wie is iemand in het team).

Jullie krijgen met humor inzicht in hoe de verschillende karakters zich met elkaar verhouden. Niemand is hetzelfde en dat moeten we ook juist niet willen!

Diversiteit is key. Dat combineren met respect voor elkaars verschil is magisch!

Ontdek het instrument van jouw persoon

We gebruiken aan de achterkant de Dr. Meredith Belbin teamrollen en aan de voorkant hebben we dit vertaald naar een metafoor: een orkest (powered door onze collega én bedenker Richard de Hoop). Ontdek jullie instrumenten met het orkestspel.

Wie van jullie speelt die enthousiaste trompet, wie is virtuoos op die creatieve gitaar, de doelmatige trom, de analytische harp, de productieve bas, strijkt graag de snaren van de gevoelige viool, speelt graag op de toetsen van de piano de ‘natural leader’ of blaast graag op de intuïtieve hoorn? Samen vormt jouw team een mooi orkest!

Graag nodigen we jullie uit in onze werkhuiskamer LOFT. Een fijne plek midden in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch. Jullie worden ontvangen met een ‘Bossche’ verrassing (Rara, wat zal dit zijn?). In de sessie, welke een dagdeel duurt, gaan we met elkaar aan de slag. Thema’s als #verbinding, #eenheid, #teamrollen en #samenwerking zijn leidend. Gedurende de sessie krijgen jullie:

  • gezamenlijk inzicht en koers in het team.

  • Stapt ieder teammember uit met een profielschets van je eigen karakter- en voorkeursteamrol.

  • Nieuwe energie en inspiratie voor het team.

  • een concreet teamroadmap waar direct mee van start kan worden gegaan!

Het is eventueel ook mogelijk deze sessie elders/op locatie te boeken.