Podcasten

dé musthave voor iedere organisatie

Podcasten: de moderne manier van communiceren

Gun jouw team een workshop podcasten en ontdek op een luchtige, laagdrempelige manier hoe dit ingezet kan worden als nieuwe communicatietool! In anderhalf uur tijd leren we je de basis van het podcasten en inspireren we je over podcast onderwerpen, platforms, hosts en gastsprekers. Jouw team, die ene collega of die vooruitlopende afdeling krijgt letterlijk een stem!

Deze moderne manier van communiceren komt steeds vaker voor binnen organisaties.  Podcasts over een organisatie zorgen voor vertrouwen, geloofwaardigheid en merk(h)erkenning. Door eigen collega’s achter de microfoon te plaatsen creëer je verbinding binnen de diverse lagen van een organisatie en dat biedt vertrouwen aan de consument. In deze workshop leren we niet alleen van, maar ook met elkaar én maken we plezier achter de podcast microfoon!

  • Veilig buiten de comfort zone stappen

  • Brainstormen over actuele en inspirerende thema’s

  • Jouw collega’s in de spotlight

  • Interactie & fun

  • Zichtbaarheid op een nieuwe manier

Think big & Let’s talk

FTF de Podcast

Binnen de FTF experimenteren we erop los! Zo was het eerste seizoen van FTF de Podcast ook voor ons een experiment waar we erachter kwamen wat voor positiviteit, verbinding, storytelling en zichtbaarheid het ons brengt. Onze podcast ‘queen’ Eva neemt jullie mee in de workshop podcasten en leert je op een toegankelijke manier de basis van het podcasten. Voor haar is het spreken achter een microfoon niet onbekend en door haar ervaring hiermee weet ze iedere groep op hun gemak te stellen en uit te dagen. Wij zeggen, Press Play & Go!