Samen met Sara, Jeroen en jouw organisatie voor het

Prinses Máxima Centrum

Dit jaar worden we bij ftf helaas opnieuw geraakt door kanker. Sara’s zoon Lucas wordt sinds maart behandeld in het Prinses Máxima Centrum voor een goed behandelbare vorm van lymfeklierkanker.

Ondanks de verdrietige momenten, zouden wij onszelf niet zijn als we in deze achtbaan niet ook allerlei mooie dingen voorbij zagen komen. Zoals het kameraadschap waar Sara al eerder over schreef, of de geweldige mensen van het Prinses Máxima Centrum waar alles in het teken staat van het creëren van een zo’n fijn mogelijke omgeving voor deze dappere jonge strijders. En dan is er nog Jeroen…

Jeroen rende het afgelopen jaar elke dag met zijn zoontje in zijn hoofd en hart.

Super inspirator

Eén iemand spant wat ons betreft helemaal de kroon als het over inspiratie gaat: Jeroen, de vader van Kasper.

Jeroen rende het afgelopen jaar elke dag met zijn zoontje in zijn hoofd en hart om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum. En met succes: ruim 2,2 miljoen euro haalde hij op! Zijn drive gevoed door Kasper, die overleed aan een zeer agressieve hersentumor.

Wij zijn geweldig onder de indruk van zijn verhaal en zijn doel om mensen te inspireren hoe mooi het leven is. En dus hebben we Jeroen gevraagd of hij de komende tijd met ons de handen ineen wil slaan om met zijn verhaal zoveel mogelijk van onze klanten te inspireren.

And he said yes!

Een keynote van Sara en Jeroen

Vanuit ftf willen we mensen bewust maken hoe ze ertoe blijven doen in de toekomst van werk. Dit komt in alle keynotes van Sara terug. Het verhaal van Jeroen maakt mensen bewust van wat het leven mooi maakt en wat echt belangrijk is. Doordat het recht in het hart binnenkomt, zijn we ervan overtuigd dat het nog meer mensen in beweging gaat zetten naar een toekomst (van werk) met meer betekenis. Want als je weet wat echt belangrijk is voor jou, weet je ook waar jouw toekomst ligt.

Een keynote van Sara en Jeroen is daarom super krachtig. Daarnaast gaat 1/3 van de opbrengsten van de keynote van Jeroen rechtstreeks naar het Prinses Maxima Centrum. Zo gaan zijn waardevolle inzichten een verschil maken voor jouw collega’s, terwijl we gezamenlijk streven naar een positieve impact voor het Prinses Máxima Centrum.

Zo doe je mee!

Is jouw organisatie bezig met de toekomst van werk en thema’s als innovatie, wendbaarheid, doelmatigheid, community building en veiligheid en vertrouwen? Dan gaat een keynote van Sara & Jeroen heel veel impact maken! Deze onderwerpen ga je in ieder geval terug horen:

  • Hoe je chaos in je organisatie kan omzetten in kansen

  • Hoe om te gaan met tegenslag

  • Hoe een doel stellen je kracht geeft en focus

  • Hoe positiviteit je netwerk laat groeien

  • Hoe samenwerken je heel ver brengt

Benieuwd hoe een keynote van Sara en Jeroen aansluit bij jouw organisatie? Neem dan contact op met Sara en Eva, dan vertellen we je heel graag meer.

Dank je wel!

Super mooi dat je kijkt of het past in jouw organisatie. Alle steun helpt. Dank je wel! Ook namens Jeroen, het Prinses Máxima en onze Lucas.

Benieuwd hoe een keynote van Sara en Jeroen aansluit bij jouw organisatie?