Keynote speaker

Sara van Broekhoven

“De wereld van werken rigoureus opschudden.”

Sara van Broekhoven is expert op het gebied van #toekomstvanwerk, #servantleadership, #toekomstscenario’s, #cultuur en #recruitmentvandetoekomst. Met haar scherpe en creatieve visie op de toekomst van werk weet ze, met een bak humor en hilarische metaforen, haar publiek in beweging te krijgen. Ze pakt thema’s beet die invloed hebben op de future of work.

Sara is founder van ftf met als doel: mensen versterken richting de toekomst van werk. Naast het geven van keynotes op diverse type events, inspireert ze dagelijks groepen, teams en leiderschap.

Ze helpt organisaties met vraagstukken als: Hoe leer je om veranderingen in je team te leiden? Hoe kun je jezelf en jouw organisatie in toekomstige behoeftes en in toekomstig talent voorzien? Hoe beheers je innovatie en samenwerking in de organisatie?

Haar overige tijd besteed ze aan onderzoeken. Zo onderzocht ze in samenwerking met Universiteit Nyenrode het leiderschap van de toekomst, de medewerker van de toekomst, onderzoekt ze de invloed van cultuur op de toekomst van werk en onderzoekt ze de impact van AI op de toekomst van werk.

“Kindness is the highest form of intelligence”

Dit kun je verwachten

Sara is een echte ‘opschudder’ te noemen. Ze prikkelt de zintuigen in haar keynotes, maakt gebruik van storytelling, tovert een lach op je gezicht en verleidt het brein naar nieuwsgierigheid want, zo is de haar overtuiging ook, nieuwsgierige mensen hebben altijd toekomst! Als spreekster en dagvoorzitter geeft ze haar publiek een frisse blik op de (hun) toekomst en is ze een bron van energie. Ze heeft pit, daagt je uit, zet de boel op scherp én motiveert.

Deze elementen gecombineerd met een heerlijke Brabantse nuchterheid en vriendelijkheid, maakt iedere lezing tot een succes bij haar publiek. Een standaard script opvoeren? Dat staat niet in Sara’s woordenboek. Iedere keynote wordt op maat voorbereid, passend bij de actuele thema’s, het type event en de cultuur van de organisatie. Ze spreekt jullie taal en maakt hiermee het verschil: bij inzet van Sara op uw event vindt er altijd een persoonlijke (fysiek of virtueel) incheck plaats.

TOPICS 

Dit zijn de thema’s

  • Toekomst van werk
  • Generatievraagstukken/Generatiemanagement
  • Cultuur
  • Leiderschap & Strategie
  • Toekomstscenario’s & Design thinking
  • Servant leadership
  • Recruitment van de toekomst
  • AI & Demographics

Ben jij op zoek naar een spreker die de boel weet op te schudden, op scherp zet en je weet uit te dagen?